ΤΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ONICE

Oλα τα πτυσσόμενα παγοδρόμια της Ice-World είναι πιστοποιημένα κατά ISO-14001. Η υπεύθυνη διαχείριση και χρήση του φιλικού προς το περιβάλλον ψυκτικού μέσου της προπυλενογλυκόλης, η ανακύκλωση του αλουμινίου, η σωστή διαχείριση των υλικών προς απόρριψη και η χρήση εγκεκριμένων βασικών αερίων που δεν βλάπτουν το όζον συμμορφώνονται με τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις.

Η κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με άλλα παγοδρόμια είναι ιδιαίτερα οικονομική ως αποτέλεσμα της χρήσης του καλύτερου αγωγού ψύχους, δηλαδή του αλουμινίου, και του γεγονότος ότι οι σωλήνες ψύξεως βρίσκονται μέσα και όχι κάτω από τον πάγο. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα ψύξης μπορεί να δημιουργήσει και να διατηρήσει τον πάγο χρησιμοποιώντας πολύ λιγότερη ενέργεια, ακόμα και σε θερινές θερμοκρασίες!

Κατά τη χειμερινή περίοδο στήνουμε πτυσσόμενα παγοδρόμια σε πλατείες, τα οποία έχουν γίνει δεκτά με ενθουσιασμό σε πολλές πόλεις και χωριά, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου.

Τα παγοδρόμια αυτά που διατίθενται σε διάφορα μεγέθη προκειμένου να προσαρμόζονται σε κάθε τοποθεσία παρέχονται έτοιμα, συνοδευόμενα από σύστημα περίφραξης και ψύξης. Ένας ειδικός της Ice-World επιτηρεί τη διαδικασία συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης.

Μερικα απο Τα Παγοδρομια μας

Παγοδρόμια OnIce

Κατά τη χειμερινή περίοδο στήνουμε πτυσσόμενα παγοδρόμια σε πλατείες, τα οποία έχουν γίνει δεκτά με ενθουσιασμό σε πολλές πόλεις και χωριά. Ρωτήστε οποιονδήποτε στην Ελλάδα και είναι βέβαιο οτι θα σας μιλήσει για την διάδοση των φορητών παγοδρομίων στην Ελληνική και Κυπριακή κοινωνία. Σε εμπορικά κέντρα, μαρίνες, κινηματογραφικές αίθουσες, πλατείες Δήμων κλπ, τα κινητά παγοδρόμια έχουν κατακλείσει την Αθήνα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδα και της Κύπρου.

Όσοι γνωρίζουν, επιλέγουν OnIce

Ο κατάλογος των παγοδρομικών εγκαταστάσεων της ONICE.gr και η ταυτόχρονη λειτουργία όλων αυτών εντυπωσιάζουν: Δύο μόνιμες εσωτερικές εγκαταστάσεις στην Κύπρο, και δέκα φορητά παγοδρόμια στην Ελλάδα, σε ένα μόνο χρόνο. Η μεθοδική επέκταση της ONICE.gr. οδήγησε στην αναγνωρισιμότητα των εγκαταστάσεων. Όταν πλησιάσετε ένα παγοδρόμιο ONICE.gr, το αναγνωρίζετε. Το λογότυπο είναι οικείο, ο σχεδιασμός του παγοδρόμιο είναι προσεγμένος και η ποιότητα των υπηρεσιών εξασφαλισμένη με πιστοποίησεις ISO.

 

 

Κλειστο Παγοδρομιο στα Λιοσια

Κλειστή εγκατάσταση παγοδρομίου Ολυμπιακών Διαστάσεων, στο κλειστό γήπεδο Άρσης Βαρών στα Λιόσια. Φιλοξένησε το Ελληνικό Πρωτάθλημα Χόκευ επί πάγου και Καλλιτεχνικού Πατινάζ.

Παγοδρομιο Μαρίνας Φλοισβου

Το Παγοδρόμιο στην Μαρίνα Φλοίσβου λειτουργεί κάθε χειμώνα τα τελευταία χρόνια. Από ανοικτή εγκατάσταση τα πρώτα χρόνια, σε κλειστή εγκατάσταση με χρήση τέντας.

Παγοδρομιο Γλυφαδας

Με χρήση τέντας για τον χώρο του Ταμείου και Αναμονής Πελατών. Ο χώρος της πίστας ανοικτός και χώρος με κερκίδες στα αριστερά της παγοπίστας.

Παγοδρομιο Περιστεριου

Κατασκευή μικρής πίστας στο Θεματικό πάρκο Χριστουγέννων του Δήμου Περιστερίου. Χαρά για μικρούς και μεγάλους σε ένα πολύ όμορφα οργανωμένο χώρο.

Παγοδρομιο Μαρουσι

Κατασκευή παγοδρομίου στο Μαρούσι κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Άμεση ανταπόκριση και προσέλευση μικρών και μεγάλων.

Παγοδρομιο Νεας Σμυρνης

Στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης Κατασκευή παγοδρομίου με τέντα, και κλειστό χώρο για το ταμείο και τους πελάτες.