ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΓΟ

Τι προσφέρει περισσότερη διασκέδαση στον πάγο από ένα παγοδρόμιο? Πράγματι: ένα Ice-World FunPark που αποτελείται από μια σειρά από παγοδρόμια που προσφέρει κάτι λίγο περισσότερο από ένα κανονικό παγοδρόμιο: XXL διασκέδαση στον πάγο για skaters και μη!

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ

Τα εντυπωσιακά μίνι λούνα παρκ μας με πραγματικές τσουλήθρες πάγου είναι δημοφιλή σε εμπορικά κέντρα, στάδια και θεματικά πάρκα. Ένα προαιρετικό παγοδρόμιο προσφέρει ατελείωτη ανταγωνιστική διασκέδαση και το IceByks εγγυάται συναρπαστικές βόλτες με ποδήλατο και αγώνες στον πάγο.

Περισσότεροι επισκέπτες ίσον περισσότερα έσοδα

Μαζί με μια καλά μελετημένη ιδέα εκδήλωσης και φιλοξενίας, αυτό θα εξασφαλίσει σημαντική αύξηση των εσόδων σας. Επιπλέον, το μίνι λούνα παρκ μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ σας. Το FunPark μας στην πλατεία Zócalo στην Πόλη του Μεξικού είναι απόδειξη αυτού με περισσότερους από 1 εκατομμύριο επισκέπτες σε μια περίοδο 4 εβδομάδων κάθε χρόνο!

«Ήμασταν ευχαριστημένοι με την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό, το προϊόν και τους ανθρώπους της Onice και της Ice-World. Συνεργάστηκαν μαζί μας δημιουργώντας αυτό το πολύ περίπλοκο έργο». Ignacio Carral, Πρόεδρος της Becar Comercial

Ενεργειακά αποδοτικό και ευέλικτο

Το φορητό σύστημα παγοδρομίου από την Ice-World είναι πλήρως προσαρμόσιμο στην τοποθεσία σας και είναι έως και 40% πιο ενεργειακά αποδοτικό από άλλα συστήματα παγοδρομίου. Το FunParks μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, ακόμη και όταν είναι ζεστά έξω. Επειδή το παγοδρόμιο μπορεί να συναρμολογηθεί και να αποσυναρμολογηθεί γρήγορα, η τοποθεσία όπου είναι χτισμένο το FunPark μπορεί γρήγορα να διατεθεί για άλλες δραστηριότητες.

Αν έχετε περιέργεια για τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης ή της αγοράς ενός φορητού παγοδρομίου για την εκδήλωσή σας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες.

  • Πόλος έλξης
  • Υψηλή αξία δημοσίων σχέσεων
  • Εγγυημένο θέαμα

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Icebyk®

Το εντυπωσιακό IceByk® είναι ιδανικό για σχολικές ομάδες, επαγγελματικές εκδηλώσεις και οικογένειες. Το Icebyk μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα ή για ομαδικές δραστηριότητες, παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Tommy the Reindeer®

Γνωρίστε το διασκεδαστικό βοήθημα για πατινάζ Tommy the Reindeer®: το ιδανικό βοήθημα πατινάζ για να μάθετε να κάνετε πατινάζ ανεξάρτητα.

The Base®

Αμέτρητες παραλλαγές διάταξης παγοδρομίου χάρη στο Base®. Για παράδειγμα, δημιουργήστε έναν χώρο παιχνιδιού για παιδιά, ένα κεντρικό κομμάτι παγοδρομίου με παγκάκια και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ή ένα σημείο φωτογραφίας.

Bobby the Seal®

Το βοήθημά μας για πατινάζ Bobby the Seal® είναι παγκοσμίως γνωστό: το βοήθημα πατινάζ για να μάθετε πώς να κάνετε πατινάζ και μερικές φορές απλώς να ξεκουραστείτε και να κάνετε μια βόλτα στην πλάτη του.

4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ Η ΝΑ
ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ONICE

N

ΚΑΝΕΝΑ ΡΙΣΚΟ

Εδώ και 25 χρόνια, βοηθάμε τους πελάτες μας με επιτυχημένες και βιώσιμες παγοδρομιακές εκδηλώσεις. 

N

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΑΠΟΔΟΣΗ

Το πατενταρισμένο σύστημά των παγοδρομίων μας είναι έως και 40% πιο οικονομικο και αποδοτικό από άλλα συστήματα.

N

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρέχουμε συμβουλές για τη διοργάνωση των προσωρινών η μόνιμων εκδηλώσεων σας με βάση τις επιθυμίες σας.

N

100% ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ CO2

Τα παγοδρόμια της Onice αντισταθμίζουν 100% τις εκπομπές CO2 μέσω της αιολικής ενέργειας και των ηλιακών συλλεκτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΩΝ

ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ένα παγοδρόμιο ψυχαγωγίας, είτε προσωρινό είτε μόνιμο, συγκεντρώνει το πλήθος και διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες θα παραμείνουν περισσότερο στην εκδήλωσή σας. Το απόλυτο εργαλείο μάρκετινγκ και ένα εξαιρετικό μοντέλο εσόδων!

ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Τα φορητά μας παγοδρόμια αποτελούν την ιδανική λύση για προσωρινά αθλητικά γεγονότα κορυφαίας κατηγορίας, όπως μια πλήρη πίστα αγώνων 400 μέτρων έως επίσημα παγοδρόμια για χόκεϊ επί πάγου, καλλιτεχνικό πατινάζ, στίβο και κέρλινγκ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εάν θέλετε να έχετε το καλύτερο παγοδρόμιο στην πόλη σας ή για την εκδήλωσή σας, συμπληρώστε την φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να συζητήσουμε τις επιλογές που σας παρέχονται, χωρίς καμία δέσμευση.