ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΓΟ

Οι φορητές πίστες παγοδρομίων της Onice κατασκευάζονται μέσα σε λίγες μέρες. Από μια πλήρη πίστα αγώνων 400 μέτρων έως επίσημα παγοδρόμια για χόκεϊ επί πάγου, καλλιτεχνικό πατινάζ, στίβο και κέρλινγκ.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ

Τα αθλητικά παγοδρόμια της Ice-World είναι κατάλληλα τόσο για προσωρινές αθλητικές εκδηλώσεις όσο και για μόνιμες αθλητικές εγκαταστάσεις. Τα παγοδρόμια μπορούν να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, ως προσωρινή επέκταση της υπάρχουσας χωρητικότητας στο πάγο, ως πλήρης ενδιάμεση λύση κατά την αντικατάσταση ή ανακαίνιση ενός μόνιμου παγοδρομίου ή ως ευέλικτη λύση σε τοποθεσίες όπου είναι δυνατή η εγκατάσταση ενός παγοδρομίου.

Κορυφαία ποιότητα παγοδρομίου

Χάρη στις γνώσεις μας για την ποιότητα του πάγου και τον έλεγχο του κλίματος, ο πάγος μας αναγνωρίζεται από επίσημους φορείς όπως το IIHF, το ISU και το KNSB. Οι καιρικές συνθήκες ή άλλοι περιβαλλοντικοί παράγοντες δεν παίζουν ρόλο: το παγοδρόμιό μας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου είναι απόδειξη ότι ακόμη και ένα γεμάτο γήπεδο δεν αποτελεί απειλή για την ποιότητα του πάγου.

Χαμηλό κόστος

Συνεργαζόμενοι με την Onice και την Ice-World είστε σίγουροι για ένα παγοδρόμιο κορυφαίας ποιότητας με χαμηλό κόστος επένδυσης. Επιπλέον, τα παγοδρόμια μας καταναλώνουν έως και 40% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και μπορούν να συναρμολογηθούν ή να αποσυναρμολογηθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι το λειτουργικό κόστος, όπως το κόστος ενέργειας και το κόστος ενοικίασης του χώρου, είναι χαμηλότερο από ό,τι για άλλα συστήματα παγοδρομίας.

Αν έχετε περιέργεια για τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης ή της αγοράς ενός φορητού παγοδρομίου για την εκδήλωσή σας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες.

  • Ελάχιστη επένδυση
  • Κορυφαίας ποιότητας πάγος

Χόκεϊ επί πάγου

Το προσωρινό παγοδρόμιο χόκεϊ επί πάγου από την Ice-World μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιαδήποτε τοποθεσία, όπως σε στάδιο, αθλητική αίθουσα ή σε εξωτερικούς χώρους. Τα απαιτούμενα αξεσουάρ, όπως κουτιά διαιτητή, κουτιά παικτών και πέναλτι και διεθνώς αναγνωρισμένη επένδυση παρέχονται στάνταρ με τα αθλητικά παγοδρόμια μας. Το φορητό παγοδρόμιο της Ice-World πληροεί τις απαιτήσεις ποιότητας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χόκεϊ επί Πάγου (IIHF). Το παγοδρόμιο Ice-World μπορεί επίσης να είναι μια καλή λύση για έναν αθλητικό σύλλογο ή δήμο, για παράδειγμα, ως αντικατάσταση για το τρέχον παγοδρόμιο ή ως επιπλέον παγοδρόμιο για την αύξηση του χρόνου πάγου των παικτών.

Κέρλινγκ

Τα παγοδρόμια curling της Ice-World είναι εγκεκριμένα ως επίσημα παγοδρόμια αγώνων, ως προσωρινά ή μόνιμα παγοδρόμια. Αυτή η λύση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ψυχαγωγικούς σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται απλουστευμένοι κανόνες. Ένα παγοδρόμιο είναι επομένως επίσης μια ιδανική προσθήκη σε ένα παγοδρόμιο ψυχαγωγίας ή στο FunPark.

Διαφοροποιούμαστε προσφέροντας μια ιδέα all-in: μπορούμε να φροντίσουμε τα πάντα χτίζοντας μια αθλητική εγκατάσταση πάγου με τους συνεργάτες μας, συμβουλεύοντάς σας για την οργάνωση της εκδήλωσής σας και προσφέροντάς σας τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως σετ κέρλινγκ.

Shorttrack

Ένα φορητό παγοδρόμιο μικρής πίστας από την Ice-World είναι η λύση για προσωρινούς αγώνες μικρής πίστας. Τα προσωρινά παγοδρόμια απαιτούν λιγότερες επενδύσεις από την κατασκευή μιας εντελώς νέας αθλητικής εγκατάστασης στον πάγο και είναι πολύ ενεργειακά αποδοτικά. Επιπλέον, το παγοδρόμιο shorttrack μπορεί να συναρμολογηθεί και να αποσυναρμολογηθεί εντός 48 ωρών, έτσι ώστε το κόστος ενοικίασης τοποθεσίας να παραμείνει ελάχιστο.

Ένα από τα γεγονότα στα οποία το προσωρινό παγοδρόμιο μικρού στίβου της Ice-World απέδειξε την αξία του ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μικρού στίβου το 2017 στο Ahoy Rotterdam.

Καλιτεχνικό πατινάζ

Τα τελευταία χρόνια, το παγοδρόμιο καλλιτεχνικού πατινάζ Ice-World έχει αποδειχθεί ως επαγγελματικό παγοδρόμιο, το οποίο είναι εγκεκριμένο από την ISU (International Skating Union).

Για παράδειγμα, για την περιοδεία Dancing On Ice Live UK, η Ice-World κατασκεύασε φορητές πίστες πατινάζ έκτασης άνω των 1200 τετραγωνικών μέτρων στο Λονδίνο, τη Γλασκώβη και το Μπέρμιγχαμ. Κάναμε ακόμη και το πατινάζ δυνατό στην ανοιχτή θάλασσα: στο κατάστρωμα ενός κρουαζιερόπλοιου της AIDA κατασκευάσαμε ένα αθλητικό παγοδρόμιο όπου οι άνθρωποι μπορούσαν όχι μόνο να απολαύσουν το πατινάζ, αλλά όπου το Holiday On Ice διοργάνωσε επίσης αγώνες πατινάζ.

Παγοδρόμιο 400 μέτρων

Το παγοδρόμιο Ice-World 400 μέτρων για πατινάζ μεγάλων αποστάσεων είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και πληροί όλα τα κριτήρια των επίσημων κανονισμών ISU και KNSB.

Η Onice είναι σε θέση να προσφέρει εγγύηση πάγου παρέχοντας υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από την εγκατάσταση έως τη διαχείριση του νερού και από τη συντήρηση του πάγου έως τον έλεγχο του κλίματος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ποιότητα του πάγου είναι εγγυημένη από τους έμπειρους επαγγελματίες συντήρησης πάγου μας. Επιπλέον, η ομάδα μας προμηθεύει όλο τον σχετικό εξοπλισμό για το αθλητικό παγοδρόμιο, όπως ένα σύστημα ψύξης σχεδιασμένο να επιτυγχάνει τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που απαιτούνται για την κάλυψη των απαιτήσεων θερμοκρασίας της επιφάνειας του πάγου. Φροντίζουμε επίσης για συστήματα αεροδιαφυγής, βαφής, επένδυσης και καταγραφής χρόνου με πιστοποίηση ISU.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Icebyk®

Το εντυπωσιακό IceByk® είναι ιδανικό για σχολικές ομάδες, επαγγελματικές εκδηλώσεις και οικογένειες. Το Icebyk μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα ή για ομαδικές δραστηριότητες, παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Tommy the Reindeer®

Γνωρίστε το διασκεδαστικό βοήθημα για πατινάζ Tommy the Reindeer®: το ιδανικό βοήθημα πατινάζ για να μάθετε να κάνετε πατινάζ ανεξάρτητα.

The Base®

Αμέτρητες παραλλαγές διάταξης παγοδρομίου χάρη στο Base®. Για παράδειγμα, δημιουργήστε έναν χώρο παιχνιδιού για παιδιά, ένα κεντρικό κομμάτι παγοδρομίου με παγκάκια και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ή ένα σημείο φωτογραφίας.

Bobby the Seal®

Το βοήθημά μας για πατινάζ Bobby the Seal® είναι παγκοσμίως γνωστό: το βοήθημα πατινάζ για να μάθετε πώς να κάνετε πατινάζ και μερικές φορές απλώς να ξεκουραστείτε και να κάνετε μια βόλτα στην πλάτη του.

4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ Η ΝΑ
ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ONICE

N

ΚΑΝΕΝΑ ΡΙΣΚΟ

Εδώ και 25 χρόνια, βοηθάμε τους πελάτες μας με επιτυχημένες και βιώσιμες παγοδρομιακές εκδηλώσεις. 

N

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΑΠΟΔΟΣΗ

Το πατενταρισμένο σύστημά των παγοδρομίων μας είναι έως και 40% πιο οικονομικο και αποδοτικό από άλλα συστήματα.

N

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρέχουμε συμβουλές για τη διοργάνωση των προσωρινών η μόνιμων εκδηλώσεων σας με βάση τις επιθυμίες σας.

N

100% ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ CO2

Τα παγοδρόμια της Onice αντισταθμίζουν 100% τις εκπομπές CO2 μέσω της αιολικής ενέργειας και των ηλιακών συλλεκτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΩΝ

ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ένα παγοδρόμιο ψυχαγωγίας, είτε προσωρινό είτε μόνιμο, συγκεντρώνει το πλήθος και διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες θα παραμείνουν περισσότερο στην εκδήλωσή σας. Το απόλυτο εργαλείο μάρκετινγκ και ένα εξαιρετικό μοντέλο εσόδων!

ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

XXL διασκέδαση στον πάγο για skaters και μη! Τα θεαματικά πάρκα πάγου μας με FunSlides, FunTracks και IceByks είναι δημοφιλή σε εμπορικά κέντρα, στάδια και θεματικά πάρκα σε όλο τον κόσμο ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εάν θέλετε να έχετε το καλύτερο παγοδρόμιο στην πόλη σας ή για την εκδήλωσή σας, συμπληρώστε την φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να συζητήσουμε τις επιλογές που σας παρέχονται, χωρίς καμία δέσμευση.