ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΓΟ

Ένα παγοδρόμιο ψυχαγωγίας προσφέρει απόλυτη ευχαρίστηση, ζωντάνια και διασκέδαση μικρών και μεγάλων. Ένα φορητό παγοδρόμιο είναι ελκυστικό και διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες θα παραμείνουν περισσότερο στην εκδήλωσή σας ή στο παγοδρόμιο.

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΓΟ

Ένα παγοδρόμιο ψυχαγωγίας είναι συχνά το επίκεντρο μιας εκδήλωσης, λούνα παρκ ή εμπορικού κέντρου. Αυτό το αξιοθέατο έχει αποδειχθεί κάτι παραπάνω από μια υπέροχη οικογενειακή εκδρομή, τόσο χειμώνα όσο και καλοκαίρι.

Ένα φορητό παγοδρόμιο από την Onice και Ice-World είναι έως και 40% πιο ενεργειακά αποδοτικό από άλλα συστήματα παγοδρομίου. Τα στοιχεία του παγοδρομίου είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να στήσουμε ένα παγοδρόμιο με πραγματικό πάγο σε οποιοδήποτε επιθυμητό μέγεθος, σε οποιαδήποτε πιθανή τοποθεσία και σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Η γκάμα αξεσουάρ μας, όπως πατίνια προς ενοικίαση, πέτρες για κέρλινγκ, εξοπλισμός συντήρησης πάγου και αποκλειστικά βοηθήματα πατινάζ, διασφαλίζουν ότι μαζί με τους τοπικούς συνεργάτες μας, φροντίζουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Ωστόσο, η ποιότητα του παγοδρομίου δεν είναι η μόνη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη εκδήλωση. Η επιτυχία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η καλή ιδέα, η αυστηρή διαχείριση και η εξαιρετική επίβλεψη σε όλες τις φάσεις του έργου.

Σας συμβουλεύουμε για όλα όσα εμπλέκονται στη διοργάνωση της εκδήλωσης στον πάγο: από την άδεια μέχρι την ασφάλιση, από τον προϋπολογισμό έως τη χορηγία και από τα αξεσουάρ μέχρι την πώληση εισιτηρίων. Χάρη στην 25ετή εμπειρία μας, η Onice είναι ο συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Αν έχετε περιέργεια για τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης ή της αγοράς ενός φορητού παγοδρομίου για την εκδήλωσή σας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες.

  • Η μοναδική οικογενειακή εμπειρία.
  • Περισσότεροι επισκέπτες και περισσότερος τζίρος για το κέντρο της πόλης, το εμπορικό κέντρο ή το πάρκο.
  • Σε οποιοδήποτε μέγεθος και σε οποιοδήποτε σημείο.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Icebyk®

Το εντυπωσιακό IceByk® είναι ιδανικό για σχολικές ομάδες, επαγγελματικές εκδηλώσεις και οικογένειες. Το Icebyk μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα ή για ομαδικές δραστηριότητες, παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Tommy the Reindeer®

Γνωρίστε το διασκεδαστικό βοήθημα για πατινάζ Tommy the Reindeer®: το ιδανικό βοήθημα πατινάζ για να μάθετε να κάνετε πατινάζ ανεξάρτητα.

The Base®

Αμέτρητες παραλλαγές διάταξης παγοδρομίου χάρη στο Base®. Για παράδειγμα, δημιουργήστε έναν χώρο παιχνιδιού για παιδιά, ένα κεντρικό κομμάτι παγοδρομίου με παγκάκια και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ή ένα σημείο φωτογραφίας.

Bobby the Seal®

Το βοήθημά μας για πατινάζ Bobby the Seal® είναι παγκοσμίως γνωστό: το βοήθημα πατινάζ για να μάθετε πώς να κάνετε πατινάζ και μερικές φορές απλώς να ξεκουραστείτε και να κάνετε μια βόλτα στην πλάτη του.

4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ Η ΝΑ
ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ONICE

N

ΚΑΝΕΝΑ ΡΙΣΚΟ

Εδώ και 25 χρόνια, βοηθάμε τους πελάτες μας με επιτυχημένες και βιώσιμες παγοδρομιακές εκδηλώσεις. 

N

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΑΠΟΔΟΣΗ

Το πατενταρισμένο σύστημά των παγοδρομίων μας είναι έως και 40% πιο οικονομικο και αποδοτικό από άλλα συστήματα.

N

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρέχουμε συμβουλές για τη διοργάνωση των προσωρινών η μόνιμων εκδηλώσεων σας με βάση τις επιθυμίες σας.

N

100% ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ CO2

Τα παγοδρόμια της Onice αντισταθμίζουν 100% τις εκπομπές CO2 μέσω της αιολικής ενέργειας και των ηλιακών συλλεκτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΩΝ

ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

XXL διασκέδαση στον πάγο για skaters και μη! Τα θεαματικά πάρκα πάγου μας με FunSlides, FunTracks και IceByks είναι δημοφιλή σε εμπορικά κέντρα, στάδια και θεματικά πάρκα σε όλο τον κόσμο ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Τα φορητά μας παγοδρόμια αποτελούν την ιδανική λύση για προσωρινά αθλητικά γεγονότα κορυφαίας κατηγορίας, όπως μια πλήρη πίστα αγώνων 400 μέτρων έως επίσημα παγοδρόμια για χόκεϊ επί πάγου, καλλιτεχνικό πατινάζ, στίβο και κέρλινγκ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εάν θέλετε να έχετε το καλύτερο παγοδρόμιο στην πόλη σας ή για την εκδήλωσή σας, συμπληρώστε την φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να συζητήσουμε τις επιλογές που σας παρέχονται, χωρίς καμία δέσμευση.