ΤΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ONICE

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ

ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΓΟ

Ένα παγοδρόμιο σε μια πλατεία, σε ένα λούνα παρκ ή σε ένα εμπορικό κέντρο απαιτεί διαφορετική προσέγγιση από ένα παγοδρόμιο στο οποίο διεξάγονται αθλήματα κορυφαίας κατηγορίας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε την εκδήλωσή σας: οικονομικά, λειτουργικά και με καινοτόμες ιδέες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας.

ΤΥΠΟΙ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΩΝ

ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ένα παγοδρόμιο ψυχαγωγίας, είτε προσωρινό είτε μόνιμο, συγκεντρώνει το πλήθος και διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες θα παραμείνουν περισσότερο στην εκδήλωσή σας. Το απόλυτο εργαλείο μάρκετινγκ και ένα εξαιρετικό μοντέλο εσόδων!

ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

XXL διασκέδαση στον πάγο για skaters και μη! Τα θεαματικά πάρκα πάγου μας με FunSlides, FunTracks και IceByks είναι δημοφιλή σε εμπορικά κέντρα, στάδια και θεματικά πάρκα σε όλο τον κόσμο ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Τα φορητά μας παγοδρόμια αποτελούν την ιδανική λύση για προσωρινά αθλητικά γεγονότα κορυφαίας κατηγορίας, όπως μια πλήρη πίστα αγώνων 400 μέτρων έως επίσημα παγοδρόμια για χόκεϊ επί πάγου, καλλιτεχνικό πατινάζ, στίβο και κέρλινγκ.

ONICE & ICE-WORLD

Oλα τα πτυσσόμενα παγοδρόμια της Ice-World είναι πιστοποιημένα κατά ISO-14001. Η υπεύθυνη διαχείριση και χρήση του φιλικού προς το περιβάλλον ψυκτικού μέσου της προπυλενογλυκόλης, η ανακύκλωση του αλουμινίου, η σωστή διαχείριση των υλικών προς απόρριψη και η χρήση εγκεκριμένων βασικών αερίων που δεν βλάπτουν το όζον συμμορφώνονται με τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις.

Η κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με άλλα παγοδρόμια είναι ιδιαίτερα οικονομική ως αποτέλεσμα της χρήσης του καλύτερου αγωγού ψύχους, δηλαδή του αλουμινίου, και του γεγονότος ότι οι σωλήνες ψύξεως βρίσκονται μέσα και όχι κάτω από τον πάγο. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα ψύξης μπορεί να δημιουργήσει και να διατηρήσει τον πάγο χρησιμοποιώντας πολύ λιγότερη ενέργεια, ακόμα και σε θερινές θερμοκρασίες!

Κατά τη χειμερινή περίοδο στήνουμε πτυσσόμενα παγοδρόμια σε πλατείες, τα οποία έχουν γίνει δεκτά με ενθουσιασμό σε πολλές πόλεις και χωριά, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου.

Τα παγοδρόμια αυτά που διατίθενται σε διάφορα μεγέθη προκειμένου να προσαρμόζονται σε κάθε τοποθεσία παρέχονται έτοιμα, συνοδευόμενα από σύστημα περίφραξης και ψύξης. Ένας ειδικός της Ice-World επιτηρεί τη διαδικασία συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ

ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ

ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ ONICE

Κατά τη χειμερινή περίοδο στήνουμε πτυσσόμενα παγοδρόμια σε πλατείες, τα οποία έχουν γίνει δεκτά με ενθουσιασμό σε πολλές πόλεις και χωριά. Ρωτήστε οποιονδήποτε στην Ελλάδα και είναι βέβαιο οτι θα σας μιλήσει για την διάδοση των φορητών παγοδρομίων στην Ελληνική και Κυπριακή κοινωνία. Σε εμπορικά κέντρα, μαρίνες, κινηματογραφικές αίθουσες, πλατείες Δήμων κλπ, τα κινητά παγοδρόμια έχουν κατακλείσει την Αθήνα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδα και της Κύπρου.

ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ONICE

Ο κατάλογος των παγοδρομικών εγκαταστάσεων της ONICE.gr και η ταυτόχρονη λειτουργία όλων αυτών εντυπωσιάζουν: Δύο μόνιμες εσωτερικές εγκαταστάσεις στην Κύπρο, και δέκα φορητά παγοδρόμια στην Ελλάδα, σε ένα μόνο χρόνο. Η μεθοδική επέκταση της ONICE.gr. οδήγησε στην αναγνωρισιμότητα των εγκαταστάσεων. Όταν πλησιάσετε ένα παγοδρόμιο ONICE.gr, το αναγνωρίζετε. Το λογότυπο είναι οικείο, ο σχεδιασμός του παγοδρόμιο είναι προσεγμένος και η ποιότητα των υπηρεσιών εξασφαλισμένη με πιστοποίησεις ISO.

ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON

ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ

ΚΥΠΡΟΣ MY MALL LIMASSOL

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Όταν ορισμένα εξαρτήματα δεν λειτουργούν όπως θα επιθυμούσαμε γίνεται προφανής η πραγματική σημασία της τεχνικής αρτιότητας. Για αυτό το λόγο, το σύστημα παγοδρομίου της Ice-World αποτέλεσε αντικείμενο εκτενούς σχεδιασμού και επεξεργασίας έως και την παραμικρή τεχνική λεπτομέρεια.

Συστήματα παγοδρομίου

Η Ice-World κατασκευάζει συστήματα παγοδρομίου. Όλα τα συστήματα χρησιμοποιούν πραγματικό πάγο και όχι φύλλα συνθετικού πάγου. Το πτυσσόμενο παγοδρόμιο αλουμινίου. Πρόκειται για παγοδρόμια τελευταίας γενιάς εύκολες στην εγκατάσταση, χωρίς τη χρήση ειδικού προσωπικού συναρμολόγησης. Το παγοδρόμιο αποτελείται εξ ολοκλήρου από κομμάτια αλουμινίου που ξεδιπλώνονται και δεν απαιτούν συναρμολόγηση. Για την εγκατάσταση απαιτούνται μόλις ελάχιστες ώρες. Αυτό το πατενταρισμένο πτυσσόμενο σύστημα παγοδρομίου είναι μοναδικό, αλλά λόγω της υψηλής επένδυσης που απαιτείται χρησιμοποιείται μόνο για συμβόλαια μακρόχρονης ενοικίασης. Οι πελάτες μπορούν να εγκαταστήσουν οι ίδιοι τον εν λόγω τύπο παγοδρομίου.

Η πτυσσόμενη πίστα πατινάζ από αλουμίνιο

Αρχίσαμε να κατασκευάζουμε πίστες πατινάζ από ελαστικά EPDM προς πώληση και ενοικίαση το 1992. Τα τελευταία χρόνια, πολλοί ανταγωνιστές κυκλοφόρησαν στην αγορά παρόμοια προϊόντα. Το EPDM έχει αρκετά αδύνατα σημεία. Το 2001, η Ice-World ξεκίνησε την έρευνα για ένα βιώσιμο εναλλακτικό προϊόν και το χειμώνα του 2003/04 εγκατέστησε τα πρώτα νέα πτυσσόμενα παγοδρόμια αλουμινίου, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία (βλέπε Ειδήσεις & Έργα). Τη σεζόν 2004/05 αντικαταστήσαμε όλες τις πίστες πατινάζ από ελαστικά EPDM με την «επαναστατική πίστα πατινάζ από αλουμίνιο

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΠΑΤΙΝΑΖ

Όχι άλλες διαρροές ή προβλήματα

Ολόκληρη η βάση πάγου συναρμολογείται και δοκιμάζεται στο εργοστάσιό μας. Ένας τελικός έλεγχος κατά τη διάρκεια της κατασκευής εξασφαλίζει μια ευχάριστη και χωρίς προβλήματα σεζόν.

Ταχύτατος σχηματισμός πάγου

Με το πτυσσόμενο παγοδρόμιο αλουμινίου γεμίζουμε ολόκληρη την πίστα με νερό σε ύψος επτά εκατοστών με μια μόνο προσπάθεια. Οι μηχανές ψύξης μπαίνουν σε λειτουργία και μέσα σε 12-24 ώρες το παγοδρόμιο μπορεί να ανοίξει, σχεδόν ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία. Δεν απαιτείται καθόλου δουλειά ενώ σπαταλείται πολύ λιγότερη ενέργεια. Αντίθετα, τα παγοδρόμια τύπου EPDM χρειάζονται 36 ώρες για να γεμίσουν προκειμένου να δημιουργηθεί ένα στρώμα πάγου επαρκούς πάχους, ενώ απαιτείται δουλειά τη νύχτα όταν κάνει περισσότερο κρύο. Ακόμα και τότε, η εξωτερική θερμοκρασία δεν πρέπει να είναι υπερβολικά υψηλή ούτε να φυσάει πολύ.

Αποδεδειγμένη ποιότητα

Η πτυσσόμενη πίστα πατινάζ από αλουμίνιο έχει ήδη αποδείξει την ποιότητά της σε περισσότερες από 600 τοποθεσίες. Πολλές εφημερίδες, εμπορικές εφημερίδες, ακόμα και τηλεοπτικά προγράμματα, έχουν κάνει ρεπορτάζ για την επαναστατική πίστα πατινάζ. Όλοι οι πελάτες, ανεξαιρέτως, έμειναν εξαιρετικά ικανοποιημένοι.

Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Ο συντελεστής αγωγιμότητας ενέργειας του αλουμινίου είναι χιλιάδες φορές πιο αποδοτικός από την τεχνολογία EPDM. Σε συνδυασμό με τη ρύθμιση της μηχανής ψύξης, θα εξοικονομήσετε 30-40% σε ενεργειακό κόστος. Ο έλεγχος του εξοπλισμού ψύξης περιλαμβάνει τη δυνατότητα πλήρους συγχρονισμού των μηχανών με τις ενεργειακές απαιτήσεις, ενώ ορισμένες φορές θα μπορεί να κλείνει τη νύχτα. Η ταχεία μεταφορά ενέργειας κάνει τις προσαρμογές γρήγορες και εύκολες. Ο πάγος που υγραίνεται από τη βροχή στεγνώνει σε λίγα μόλις λεπτά.

Ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον

Οι πίστες πατινάζ συχνά λειτουργούν με ένα ψυκτικό μέσο που ονομάζεται γλυκόλη, το οποίο κυκλοφορεί μέσα στη βάση του πάγου. Με αυτό τον τρόπο, το ψύχος μεταφέρεται από το μηχάνημα ψύξης στην πίστα. Επί σειρά ετών, η Ice-World χρησιμοποιεί την πιο ακριβή αλλά φιλική προς το περιβάλλον προπυλενογλυκόλη, η οποία χρησιμοποιείται και στη βιομηχανία τροφίμων. Καμία ποσότητα γλυκόλης δεν αποδεσμεύεται στο περιβάλλον κατά την εγκατάσταση αυτής της μοναδικής πίστας. Το υγρό αποστραγγίζεται πριν την αποσυναρμολόγηση χωρίς καμία απώλεια ψυκτικού μέσου. Σε αντίθεση με το πολυχρησιμοποιημένο σύστημα EPDM, οι πιθανότητες διαρροής είναι σχεδόν  μηδενικές. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας αποτελεί επίσης ένα ισχυρό επιχείρημα για το περιβάλλον.

Καλός πάγος σε άσχημες καιρικές συνθήκες

Άνεμος, ήλιος και βροχή σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες ενδέχεται να προκαλέσουν ολική τήξη του πάγου κάποια στιγμή. Καθώς το πτυσσόμενο παγοδρόμιο αλουμινίου μεταφέρει το ψύχος στον πάγο πολύ πιο γρήγορα και άμεσα, είναι πολύ λιγότερο ευαίσθητο στην κακοκαιρία σε σύγκριση με τα υπάρχοντα συστήματα. Μετά από μια βροχή, το παγοδρόμιο στεγνώνει πολύ γρηγορότερα και ακόμα και σε άσχημες καιρικές συνθήκες συνήθως παραμένει ανοιχτό, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό για την τσέπη σας!

Απλή συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάει κάτι καλά κατά την τοποθέτηση της βάσης πάγου. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη εξειδικευμένωνγνώσεων. Η Ice-World σας παρέχει πάντοτε έναν ή δύο έμπειρους ειδικούς που επιτηρούν την τοποθέτηση και αποσυναρμολόγηση του παγοδρομίου. Ο ενοικιαστής πρέπει να παρέχει έξι βοηθούς για δύο ώρες οι οποίοι θα ξεδιπλώσουν και θα διπλώσουν την πίστα. Ο τεχνικός ψύξης μας θα εγκαταστήσει και θα συνδέσει τον εξοπλισμό ψύξης.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΨΥΞΗΣ

Η OnIce και η Ιce-World συνεργάζεται με την Aggreko, τη μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο η οποία ενοικιάζει εξοπλισμό ψύξης και κατάψυξης επί σειρά ετών. Ως αποτέλεσμα αυτής της στενής συνεργασίας, έχουμε στη διάθεσή μας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και την πιο προηγμένη τεχνολογία. Οι μηχανικοί της Aggreko εκπαιδεύονται από εμάς ώστε να μπορούν να ασχοληθούν αποτελεσματικά με τις ειδικές εφαρμογές της Ice-World. Η Aggreko διατηρεί μια ποικιλία γεννητριών για την Ice-World, κάτι που μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε οποιεσδήποτε ελλείψεις στην παροχή ρεύματος για τα παγοδρόμια οποιαδήποτε στιγμή. Καθώς πρέπει να διατηρήσουμε σε εταιρικά πλαίσια την ευθύνη για την τεχνολογία, δεν μπορούμε να δεχτούμε γεννήτριες από άλλους προμηθευτές στα παγοδρόμιά μας. Επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο www.aggreko.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Aggreko.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟΥ

Τα παγοδρόμια που είναι μικρότερα από 600 τ.μ. μπορούν να καθαριστούν με τα παρεχόμενα ειδικά εργαλεία καθαρισμού (snow board). Μόλις αφαιρεθεί η σκόνη, ο πάγος ψεκάζεται ελαφρά με νερό για να δημιουργήσει και πάλι πάγο. Μπορούμε να παρέχουμε μηχανοκίνητο εξοπλισμό, όπως μεγάλες μηχανές απόξεσης πάγου για μεγαλύτερα παγοδρόμια, αλλά γενικά χρησιμοποιείται μια απλούστερη λύση. (βλ. εικόνα)

ICE-WORLD INTERNATIONAL

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ICE-WORLD INTERNATIONAL,

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΗΤΩΝ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΩΝ

Η εταιρία Ice-World International είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές φορητών παγοδρομικών εγκαταστάσεων παγκοσμίως. Η Ολλανδική εταιρία ιδρύθηκε το 1992, και από τότε έχει παράγει περισσότερα από 2.400.000 m² παγοδρομικής επιφάνειας!!

Πελάτες σε περισσότερες από 40 χώρες και από όλες τις ηπείρους, έχουν νοικιάσει είτε αγοράσει προϊόντα από την Ice-World. Η Ice-World κατασκευάζει πίστες παγοδρομίων με κανονικό πάγο, για ερασιτεχνικό πατινάζ, Χόκεϋ επί πάγου, Σόου στον πάγο, πατινάζ ταχύτητας 400 μέτρων και άλλων σπορ πάγου.

Πολλές φορές και σε πολλά μέρη ανά τον κόσμο, η Ice-World International, ο μεγαλύτερος προμηθευτής φορητών παγοδρομικών εγκαταστάσεων, έχει δείξει τι μπορεί να κάνει! Σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να μετατρέψει την ποιο απομακρυσμένη και “δύσκολη” κατασκευαστικά, τοποθεσία, σε ένα επαγγελματικό πλήρους μεγέθους παγοδρόμιο.


·         Αναδιπλούμενα, φορητά συστήματα παγοδρομίων με κατοχυρωμένη Πατέντα.

·         Πάγος υψηλής ποιότητας σε θερμοκρασίες μέχρι και 30°C/86°F σε οποιαδήποτε τοποθεσία.

·         Πιστοποιήσεις ISO 14001 και 9001

·         Χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τον ανταγωνισμό (μέχρι και 40%)

·         Σύνδεση και χρήση Αιολικής ενέργειας για κατανάλωση.

·         Δικές μας εγκαταστάσεις και παραγωγή στην Ολλανδία.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εάν θέλετε να έχετε το καλύτερο παγοδρόμιο στην πόλη σας ή για την εκδήλωσή σας, συμπληρώστε την φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να συζητήσουμε τις επιλογές που σας παρέχονται, χωρίς καμία δέσμευση.