ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ONICE!

Αν θέλετε να γιορτάσετε ξεχωριστά τη γιορτή ή τα γενέθλιά σας, η πίστες της Onice είναι στη διάθεσή σας! Οι χώροι μας είναι ιδανικοί για τη διοργάνωση που έχετε σκεφτεί, καθώς συνδυάζει τόσο μια πρωτότυπη διασκεδαστική δραστηριότητα, το πατινάζ, όσο και τις ανέσεις ενός χώρου πλήρως εξοπλισμένου.

 

Από τι ηλικία μπορούν να μπουν τα παιδιά για πατινάζ;

Συνήθως από 5 ετών μπορούν όλα να κάνουν πατινάζ με τα κανονικά παγοπέδιλα. Βεβαίως, υπάρχουν πάντα και οι ατομικές διαφορές, ανάλογα με το κάθε παιδί. Διατίθενται όμως και bobskates, για νούμερα παπουτσιών έως 34 περίπου, τα οποία είναι παγοπέδιλα με διπλή λάμα που φοριούνται πάνω από το κανονικό παπούτσι και είναι ιδιαιτέρως εύκολα και ιδανικά για μια πρώτη «γνωριμία» με τον πάγο.

Τι χρειάζεται να φοράνε τα παιδιά που θα κάνουν πατινάζ;

Όσοι θα κάνουν πατινάζ, καλό είναι να φορούν άνετα, ζεστά ρούχα, απλά γάντια και κάλτσες πάνω από τον αστράγαλο. Κάποιους τους βολεύει να φοράνε 2ο ζευγάρι κάλτσες ή να αλλάζουν μετά το τέλος του πατινάζ.

Υπάρχει γιορτινή διακόσμηση στο χώρο;

Στον χώρο των πάρτυ, όπου συνήθως τα παιδιά κόβουν την τούρτα και τρώνε, υπάρχει γιορτινός χαρακτήρας με γιρλάντες και αυτοκόλλητα. Αν θέλετε επιπλέον διακόσμηση σε συνεννόηση μαζί μας, μπορείτε να έρθετε λίγο νωρίτερα, να βάλετε ότι θέλετε εσείς και να το αφαιρέσετε πάλι στη λήξη του πάρτυ.

Μπορώ να έχω φαγητά ή γλυκά;

Μπορείτε να φέρετε δικά σας φαγητά ή γλυκά, αν θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας. Επίσης, αφού μας ενημερώσετε, μπορείτε να παραγγείλετε από δικό σας catering ή να παραγγείλετε πίτσα ή σουβλάκι την ώρα του πάρτι σας.

Τι άλλο χρειαζόμαστε;

Μόνο την καλή σας διάθεση! Τίποτα άλλο! Μέσα στην πίστα, ακολουθείτε τις οδηγίες του επόπτη. Σας παρακαλούμε, να βοηθήσετε το έργο του, ενημερώνοντας από πριν τα παιδιά ότι οφείλουν να τον/την υπακούουν. Ο επόπτης έχει δικαίωμα να βγάλει οποιονδήποτε εκτός πίστας αν κρίνει ότι συμπεριφέρεται επικίνδυνα. Αυτό διασφαλίζει όλους και συνεισφέρει στην επιτυχία της εκδήλωσής σας!

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εάν θέλετε να έχετε το καλύτερο παγοδρόμιο στην πόλη σας ή για την εκδήλωσή σας, συμπληρώστε την φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να συζητήσουμε τις επιλογές που σας παρέχονται, χωρίς καμία δέσμευση.