Οι γιορτές πέρασαν, αλλά όχι η διάθεση για πατινάζ

ΑΘΗΝΑ 2010 – Οι γιορτές μπορεί να πέρασαν, αλλά όχι η διάθεση και η δυνατότητα για πατινάζ. Χάρη στην αυξημένη φέτος ζήτηση για “πάγο” μικροί και μεγάλοι σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να πατινάρουν μέχρι και την άνοιξη.

floisvos 2

Η δημοφιλής εταιρία παγοδρομίων ONICE.gr, (www.onice.gr, +30-210.428.6750, +30-697.2004.826) που εγκατέστησε φέτος πολλά από τα γιορτινά παγοδρόμια της Ελλάδας, έχει την χαρά να ανακοινώσει ότι τα περισσότερα παγοδρόμια της θα παραμείνουν ανοιχτά και μετά τις γιορτές. (Δείτε παρακάτω λίστα για συγκεκριμένες ώρες και μέρες).

“Είναι μεγάλη μας χαρά να ανακοινώσουμε αυτό που επιδιωκουμε και που υποστηρίζουμε από την ίδρυση της εταιρίας μας: Να προσφέρουμε στους πολίτες των πόλεων της Ελλάδας υψηλών προδιαγραφών παγοδρόμια με στόχο να ζήσουν την εμπειρία του πατινάζ, να το αγαπήσουν, να το ευχαριστηθούν και να μπουν στη φιλοσοφία του παγοδρομίου για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος και της εναλλακτικής διασκέδασης στη χώρα μας”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ONICE.gr, κ. Χρήστος Μαράκης.

“Σημαντικό” το 2010 για τα Αθλήματα του Πάγου
Σύμφωνα με τον κύριο Μαράκη, το 2010 είναι χρονιά σταθμός για τα παγοδρόμια αφού προετοιμάζεται η Ελλάδα να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ επί Πάγου τον Απρίλιο. “Ειναι σημαντικό αυτή η φιλοσοφία του πάγου να μπει όλο και περισσότερο στη συνείδηση του Έλληνα αφού το χάρισμα επί πάγου — παρόλο που δεν έχουμε παράδοση στο είδος — φαίνεται ότι το έχουμε η το αποκτάμε χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία”, είπε. Ο κύριος Μαράκης επίσης αναφέρθηκε στην καλή εντύπωση και θετικα σχόλια του επιθεωρητή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χόκεϊ επί Πάγου σε επίσκεψη του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παγοδρομιών 2009 που πραγματοποιήθηκαν σε Ολυμπιακών προδιαγραφών παγοδρόμιο που εγκατέστησε στο πρώην Ολυμπιακό Γήπεδο Πάλης στο Κέντρο Άνω Λιοσίων η ONICE.gr με την Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών.

Που θα βρω παγοδρόμιο της ONICE.gr;
Τα παρακάτω παγοδρόμια θα παραμείνουν ανοιχτά: στη Γλυφάδα (Κλειστό Κολυμβητήριο, Palais de Sport) έως 2 Μαΐου; στη Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο; έως τέλος Μαρτίου; στο Γουδί Θέατρο Badminton, έως τέλος Μαρτίου; Νέα Σμύρνη, Κεντρική Πλατεία έως τέλος Ιανουαρίου; Πάτρα, πλατεία Πλατεία Υψηλών Αλωνίων έως τέλος Μαρτίου; Βόλος, πλατεία Ρήγα Φεραίου έως 2 Μαΐου; Ηράκλειο, Πλατεία Ελευθερίας έως 2 Μαΐου; Βέροια, πλατεία Ωρολογίου έως τέλος Ιανουαρίου; Θεσσαλονίκη, Δ.Ε.Θ., Πλατεία ΧΑΝΘ έως τέλος Μαρτίου.

Ποιοι είμαστε: Η εταιρία ON ICE.gr (www.onice.gr), σε συνεργασία με την πρωτοποριακή εταιρία ICE WORLD INTERNATIONAL (www.ice-world.com), παρέχουν εξειδικευμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία στην κατασκευή και λειτουργία φορητών παγοδρομίων, επιτρέποντας την εγκατάσταση και συντήρηση τους σε χώρες και πόλεις με υψηλές θερμοκρασίες, όπως η Ελλάδα. Η δράση μας αναπτύσσεται στους τομείς της κατασκευής, εγκατάστασης, λειτουργίας, διαχείρισης ενοικίασης, και συμβουλευτικής ανάπτυξης παγοδρομίων, με παρουσία σε 630 παγοδρόμια στην Ευρώπη τον φετινό χειμώνα. Τα παγοδρόμια της εταιρίας μας και οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι πιστοποιημένες από την TUV AUSTRIA HELLAS CYPRUS ως προς τη λειτουργία (ISO 9001:2008) την υγιεινή και ασφάλεια (OHSAS 18000) και την περιβαλλοντολογική φροντίδα (ISO 14001:2004). Η επιχειρηματική μας δράση στην Ελλάδα και στην Κύπρο ξεκίνησε το 2008 με αρχικές επενδύσεις περίπου 1.500.000 ευρώ, και στόχευση συμπληρωματικών επενδύσεων ύψους 3.000.000 ευρώ για τα επόμενα 2 χρόνια, στην Ελλάδα και άλλες Βαλκανικές χώρες.

Περισσότερες Πληροφορίες: www.onice.gr ή επικοινωνήστε με τον Χρήστο Μαράκη στο marakis@onice.gr, +302104286750, κιν.: +306972004826. Κύπρος: +357225713305, κιν.: +35797691601