Υποστήριξη

banner FAQ

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις πιο συχνές ερωτήσεις που προέκυψαν όλα αυτά τα χρόνια της εμπειρίας μας πάνω στο θέμα της ενοικίασης ενός παγοδρομίου.

Τεχνικά

[accordion style=”boxed” open=”no”]

[accordion_toggle title=”Τι διαστάσεις θα πρέπει να έχει ένα παγοδρόμιο?”]

Μία μέση διάσταση ενός παγοδρομίου είναι 600 τμ ή 20Χ30 μέτρα. Σε μεγαλύτερες πόλεις συνήθως τοποθετούνται μεγαλύτερα παγοδρόμια. Το σταθερό μήκος ενός παγοδρομίου είναι 30 μέτρα. Διατίθενται παγοδρόμια και σε άλλες διαστάσεις.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Η επιφάνεια κάτω από το παγοδρόμιο θα πρέπει να είναι επίπεδη?”]

Ναι. Τα παγοδρόμια τοποθετούνται συνήθως πάνω σε ένα ξύλινο πάτωμα, το οποίο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον κατά 1 μέτρο μακρύτερο από την ίδια την παγοπίστα . Το πάτωμα αυτό θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο ώστε να καλύπτει και τον περιβάλλοντα χώρο της παγοπίστας. Το φορτίο που θα πρέπει να αντέχει το πάτωμα είναι 300 κιλά/τμ.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Πόσο χώρο καταλαμβάνουν οι βοηθητικές εγκαταστάσεις?”]

Ένας μέσος όρος έκτασης που απαιτείται για την εγκατάσταση του εξοπλισμού για την λειτουργία του παγοδρομίου (ψυκτική μονάδα, δοχείο αδρανείας, γεννήτρια κλπ.) είναι 35τμ. Η έκταση του χώρου αυτού εξαρτάται βέβαια από τις διαστάσεις της παγοπίστας. Πιο συγκεκριμένες πληροφορίες μπορούν να δοθούν εφόσον είναι γνωστές οι ακριβείς διαστάσεις της παγοπίστας.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Πόσος χρόνος απαιτείται για την κατασκευή ενός παγοδρομίου?”]

Το φορητό παγοδρόμιο από αλουμίνιο μπορεί να συναρμολογηθεί σε λίγες μόνο ώρες. Η διαδικασία δημιουργίας πάγου διαρκεί από 12 έως 24 ώρες.

[/accordion_toggle][accordion_toggle title=”Θα ελέγξει κάποιος των χώρο που θα εγκατασταθεί το παγοδρόμιο?”]

Ναι, πάντα ελέγχουμε πρώτα τον χώρο. Μετά τον έλεγχο σας στέλνουμε το οργανωτικό μας σχέδιο με όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν την εγκατάσταση του παγοδρομίου.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Ποιος έχει την ευθύνη για την τεχνική λειτουργία του παγοδρομίου στην διάρκεια της ενοικίασης του?”]

Κατά την περίοδο της ενοικίασης την ευθύνη για την τεχνική λειτουργία του παγοδρομίου έχει ο υπεύθυνος που προβλέπεται από το οργανωτικό σχέδιο.

[/accordion_toggle]

[/accordion]

 

Λειτουργία

[accordion style=”boxed” open=”no”]

[accordion_toggle title=”Πόσο προσωπικό θα χρειαστεί ?”]

Αυτό εξαρτάται απόλυτα από το μέγεθος του παγοδρομίου και το χρονοδιάγραμμα της λειτουργίας του. Χρειάζονται τουλάχιστον 2 άτομα προσωπικό την στιγμή της ενοικίασης.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Χρειάζεται επίβλεψη και φύλαξη?”]

Σε μια ήσυχη ημέρα είναι συνήθως αρκετή η επίβλεψη από το προσωπικό των βοηθητικών εγκαταστάσεων. Σε μία γεμάτη από δουλειά ημέρα η επίβλεψη είναι εντελώς απαραίτητη. Από την στιγμή δε της παραλαβής των υλικών που απαρτίζουν το παγοδρόμιο μέχρι και την τελική απομάκρυνσή τους απαιτείται μόνιμη φύλαξη, ειδικά όταν το παγοδρόμιο δεν είναι σε λειτουργία, όπως την νύχτα.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Χρειάζεται κάποιο ειδικό πάτωμα (deck) γύρω από το παγοδρόμιο?”]

To ειδικό πάτωμα (deck) είναι απαραίτητο και η επιφάνειά του θα πρέπει να είναι ίση  με το 30% τουλάχιστον της επιφάνειας της παγοπίστας.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Τι προβλέπεται σχετικά με την ασφάλεια μέσα στο παγοδρόμιο?”]

Θα πρέπει να αναρτήσετε σαφείς οδηγίες στο χώρο του παγοδρομίου για το τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται και συστήστε στους πατινέρς να φοράνε γάντια μέσα στην παγοπίστα. Επίσης, θα πρέπει να συνεργαστείτε με κάποιο Κέντρο Πρώτων Βοηθειών για το ενδεχόμενο ατυχημάτων, αλλά και να διατηρείτε και κάποιο φαρμακείο πρώτων βοηθειών στο χώρο του παγοδρομίου. Ενημερώστε τους πατινέρς ότι δεν πρέπει να αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα μέσα στην παγοπίστα.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Υπάρχει σχεδιασμός λειτουργίας του παγοδρομίου?”]

Η πορεία των επισκεπτών από το ταμείο προς τον χώρο παραλαβής των παγοπέδιλων, τον περιβάλλοντα χώρο, την παγοπίστα και το κυλικείο θα πρέπει να έχει μελετηθεί με προσοχή, ώστε να αποφευχθούν κρούσματα κλοπής των παγοπέδιλων, παράνομης χρήσης της παγοπίστας ή κακής προώθησης των υπηρεσιών του κυλικείου.

[/accordion_toggle][accordion_toggle title=”Πώς βρίσκει κανείς Χορηγούς?”]

Σίγουρα η δημιουργικότητά σας θα σας υποδείξει τον δρόμο προς τους χορηγούς. Όμως και η εμπειρία μας μπορεί να σας φανεί χρήσιμη με κάποιες πληροφορίες που μπορούμε να σας παρέχουμε πάνω σε αυτό το θέμα.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Υπάρχουν τραυματισμοί πάνω στον πάγο?”]

Ο πάγος γλιστράει και τα παγοπέδιλα είναι αιχμηρά. Με καλή επίβλεψη της παγοπίστας και προληπτικά μέτρα, όπως η χρήση γαντιών, μπορούν να αποφευχθούν πολλά μικρά ατυχήματα. Η ύπαρξη φαρμακείου πρώτων βοηθειών είναι απαραίτητη.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Τι μπορούμε να προσφέρουμε στους Χορηγούς?”]

Οι διαφημιστικές πινακίδες, η χρήση της παγοπίστας, οι διαφημιστικές προβολές μέσω διαδικτύου (webcam), οι παρουσιάσεις σε slights και τα φυλλάδια είναι οι πιο συνηθισμένοι τρόποι διαφήμισης που μπορείτε να προσφέρετε στους χορηγούς. Θα είναι χαρά μας να συζητήσουμε περισσότερες εφευρετικές ιδέες μαζί σας.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Επιτρέπεται η τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων πάνω στο παγοδρόμιο?”]

Ο φράχτης γύρω από την παγοπίστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά για την ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων. Υπάρχουν διαφόρων τύπων φράχτες που μπορούμε να σας διαθέσουμε.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Μπορούμε να ενσωματώσουμε διαφημιστικό υλικό μέσα στον πάγο?”]

Ναι. Το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να είναι πορώδες με έντονα χρώματα και σαφή σχεδιασμό. Παρόλα αυτά θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι αυτές οι διαφημίσεις θα καλυφθούν σύντομα από την σκόνη χιονιού που δημιουργείται πάνω στον πάγο.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Το παγοδρόμιο πρέπει να σκεπάζεται?”]

Αυτό εξαρτάται από τον χώρο που βρίσκεται το παγοδρόμιο. Μία τέντα σίγουρα θα προστάτευε τους πατινέρς από τις κακές καιρικές συνθήκες, αλλά θα μπορούσε ενδεχομένως να επηρεάσει αρνητικά την ατμόσφαιρα του χώρου.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Πώς μπορούμε να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες?”]

Μπορούμε να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στην λειτουργία ενός παγοδρομίου, εφόσον έχετε κάνει την παραγγελία σας.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Πόσους επισκέπτες μπορεί να φιλοξενήσει το παγοδρόμιο?”]

Υπολογίστε περίπου 3 τμ για κάθε άτομο.

[/accordion_toggle]

[/accordion]

Παγοπέδιλα

[accordion style=”boxed” open=”no”]

[accordion_toggle title=”Προμηθεύετε και τα παγοπέδιλα?”]

Συνήθως σας προμηθεύουμε και τα παγοπέδιλα. Ο αριθμός των παγοπέδιλων που σας προμηθεύουμε είναι ίσος με το 1/3 της επιφάνειας της παγοπίστας.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Πως τροχίζονται τα παγοπέδιλα?”]

Σας παραδίνουμε τα παγοπέδιλα ήδη τροχισμένα. Χάρη στην υψηλή τους ποιότητα σε ατσάλι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα μήνα. Μπορείτε να τα τροχίζετε και ενδιάμεσα.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Τι γίνεται στην περίπτωση που δεν επαρκούν τα παγοπέδιλα?”]

Σας παρέχουμε ένα σταθερό αριθμό παγοπέδιλων από κάθε μέγεθος παπουτσιού. Αν αυτός ο αριθμός δεν επαρκεί μπορούμε να σας προμηθεύσουμε επιπλέον ζεύγη από κάποια συγκεκριμένα μεγέθη. Μην βιαστείτε όμως να παραγγείλετε επιπλέον παγοπέδιλα, εάν δεν παρατηρήσετε πρώτα για μερικές ημέρες την λειτουργία του παγοδρομίου.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Που τοποθετούνται τα παγοπέδιλα?”]

Οι διοργανωτές του παγοδρομίου προβλέπουν συνήθως έναν χώρο (τέντα) κοντά στην παγοπίστα για τα παγοπέδιλα. Αυτός ο χώρος βρίσκεται συνήθως κοντά στο ταμείο και είναι εξοπλισμένος με ράφια για την παράδοση/παραλαβή των παγοπέδιλων. Η μέση έκταση αυτού του χώρου είναι 20τμ. Ο χώρος που καταλαμβάνει κάθε ζευγάρι παγοπέδιλα πάνω στο ράφι είναι 20 τμ πλάτος, 30 τμ ύψος και 30 τμ βάθος.

[/accordion_toggle][accordion_toggle title=”Από πού μπορούμε να ενοικιάσουμε ένα χώρο (τέντα) για τα παγοπέδιλα?”]

Υπάρχουν πολλοί προμηθευτές, για τους οποίους μπορούμε να σας ενημερώσουμε.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Υπάρχουν κρούσματα κλοπής των παγοπέδιλων?”]

Σίγουρα κάποια παγοπέδιλα χάνονται. Εάν χαθεί μεγάλος αριθμός σε παγοπέδιλα, κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει στον οργανωτικό σχεδιασμό ή στην φύλαξη του χώρου.

[/accordion_toggle]

[/accordion]

Περιβάλλον/Ενέργεια/Άδειες

[accordion style=”boxed” open=”no”]

[accordion_toggle title=”Ποιες είναι οι δαπάνες σε ηλεκτρισμό?”]

Οι δαπάνες σε ηλεκτρισμό ενός παγοδρομίου εξαρτώνται από το μέγεθος και τον τύπο του παγοδρομίου, την περίοδο ενοικίασής του και τις καιρικές συνθήκες. Χονδρικά τα έξοδα σε ηλεκτρισμό ενός παγοδρομίου 600 τμ είναι περίπου 1.500 Ευρώ την εβδομάδα.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Τι γίνεται σε περίπτωση που η ηλεκτροδότηση δεν επαρκεί?”]

Διαθέτουμε μια σειρά από γεννήτριες. Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε γεννήτριες άλλων προμηθευτών λόγω της εταιρικής μας ευθύνης για την ποιότητα του πάγου. Είμαστε στην διάθεσή σας για κάποια προσφορά.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Πως μπορούμε να αποκτήσουμε μια άδεια ηλεκτροδότησης?”]

Για μια άδεια ηλεκτροδότησης θα πρέπει να απευθυνθείτε στις τοπικές αρχές. Περιβαλλοντικοί παράμετροι θα ληφθούν υπόψη κατά την αξιολόγηση της αιτήσεώς σας για ενοικίαση του παγοδρομίου. Μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Τι γίνεται σχετικά με το θέμα προστασίας του περιβάλλοντος?”]

Η Ice-World χρησιμοποιεί το πιο ακριβό αλλά και πιο φιλικό προς το περιβάλλον υλικό ψύξης, την προπυλενογλυκόλη. Εφόσον το ζητήσετε μπορούμε να σας παρέχουμε ένα ενημερωτικό έτυπο του υλικού. Η προπυλενογλυκόλη  χρησιμοποιείται επίσης από την βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων.

[/accordion_toggle]

[/accordion]

Υπηρεσίες

[accordion style=”boxed” open=”no”]

[accordion_toggle title=”Πως λειτουργούν οι υπηρεσίες της Ice-World?”]

Ο πελάτης λαμβάνει ένα οργανωτικό σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει έναν αριθμό επικοινωνίας με τις υπηρεσίες της Ice-World. Υπάρχουν τοπικά γραφεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ευρώπη. Στην περίπτωση που ένα πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί τηλεφωνικά, προγραμματίζεται η επίσκεψη ενός ειδικού το συντομότερο δυνατόν.

[/accordion_toggle]

[/accordion]

Συμπληρωματικός εξοπλισμός

[accordion style=”boxed” open=”no”]

[accordion_toggle title=”Ποιος παρέχει το σύστημα φωτισμού του παγοδρομίου?”]

Υπάρχουν εταιρείες ενοικίασης συστημάτων φωτισμού σχεδόν σε κάθε πόλη. Μπορούμε να σας δώσουμε κάποιες διευθύνσεις.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Ποιος παρέχει το σύστημα ήχου του παγοδρομίου?”]

Υπάρχουν εταιρείες ενοικίασης συστημάτων ήχου σχεδόν σε κάθε πόλη. Μπορούμε να σας δώσουμε κάποιες διευθύνσεις.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στη μέση της παγοπίστας?”]

Ναι, όμως αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται σε παγοπίστες που είναι μικρότερες από 600 τμ για λόγους χωρητικότητας.

[/accordion_toggle]

[/accordion]

Οικονομικά

[accordion style=”boxed” open=”no”]

[accordion_toggle title=”Πόσο κοστίζει ένα παγοδρόμιο?”]

Η τιμή ενοικίασης ενός παγοδρομίου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το μέγεθος της παγοπίστας και η περίοδος ενοικίασης. Το κόστος ενοικίασης της παγοπίστας αφορά μόνο σε ένα μικρό μέρος του προϋπολογισμού της όλης διοργάνωσης του παγοδρομίου. Το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού αφορά στον ρουχισμό, στην διαφήμιση, στο προσωπικό, στον ηλεκτρισμό, στην ασφάλεια, στις τέντες και στο πάτωμα.  Ως μία ενδεικτική τιμή, μπορούμε να πούμε ότι ο προϋπολογισμός για μια διοργάνωση 3 εβδομάδων με μια παγοπίστα 450 τμ ανέρχεται περίπου στα 100.000 Ευρώ. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι ένα μεγάλο μέρος των εξόδων μπορεί να καλυφθεί από τους χορηγούς, τις εισπράξεις από τα εισιτήρια εισόδου στην παγοπίστα και τα έσοδα του κυλικείου.

Μπορούμε να σας παρέχουμε μια αναλυτική προσφορά. Αυτή η προσφορά δεν θα πρέπει να συγκριθεί με προσφορές άλλων συστημάτων παγοδρομίων, όπως το EPDM, καθότι το επαναστατικό σύστημα αλουμινίου μπορεί να εγκατασταθεί σε λίγες μόνο ώρες, πράγμα που σας απαλλάσσει από περιττά εργατικά έξοδα και έξοδα ασφάλισης. Αυτός ο τύπος παγοδρομίου έχει χαμηλές ενεργειακές απαιτήσεις και είναι εξαιρετικά αξιόπιστος.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Είμαστε υποχρεωμένοι να ασφαλίσουμε το παγοδρόμιο?”]

Η Ice-World  παρέχει ασφάλιση όσον αφορά την αξιοπιστία του προϊόντος που προσφέρει και τα μεταφορικά. Ο πελάτης θα πρέπει να ασφαλίσει το παγοδρόμιο για την περίπτωση κλοπής και παντός κινδύνου. Τα έξοδα ασφάλισης ολόκληρου του παγοδρομίου υπολογίζονται σε 300 Ευρώ για κάθε τμ παγοπίστας. Η ασφάλιση αυτή μπορεί να γίνει επίσης μέσω της Ice-World.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Πότε πρέπει να παραγγείλουμε το παγοδρόμιο?”]

Εάν δεν είστε σίγουροι για την πραγματοποίηση του εγχειρήματος, αλλά θέλετε να μάθετε για τις πιθανότητες που έχετε να ενοικιάσετε ένα παγοδρόμιο, μπορείτε να κάνετε μία κράτηση με προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, χωρίς καμία υποχρέωση .

[/accordion_toggle]

[/accordion]

Γενικά

[accordion style=”boxed” open=”no”]

[accordion_toggle title=”Πως μπορούμε να λάβουμε κάποια ενημερωτικά φυλλάδια?”]

Μπορείτε να παραγγείλετε ενημερωτικά φυλλάδια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά ή μπορείτε να τα κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της Ice-World.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Υπάρχει η δυνατότητα να δούμε κάποια παγοδρόμια από κοντά?”]

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τα γραφεία μας.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Πως μπορούμε να δούμε κάποιες φωτογραφίες?”]

Βλέπε προηγούμενη ερώτηση.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Μπορεί να μας επισκεφθεί ένας ειδικός της Ice-World?”]

Τηλεφωνήστε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά για τον καθορισμό μίας  συνάντησης.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Πως μπορούμε να λάβουμε μια οικονομική προσφορά?”]

Κάντε «κλίκ» στο πεδίο «επικοινωνία» και συμπληρώστε την αίτηση. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

[/accordion_toggle]

[/accordion]

Παγοπίστα

[accordion style=”boxed” open=”no”]

[accordion_toggle title=”Πως αφαιρούμε τον πάγο μετά την εκδήλωση?”]

Η ψυκτική μονάδα αντικαθίσταται με έναν λέβητα, ο οποίος λιώνει το ψυκτικό υλικό. Για το λιώσιμο του πάγου απαιτούνται 12 με 24 ώρες.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Πόσο νερό χρειάζεται?”]

Περίπου 1.000 λίτρα για κάθε 10 τμ πάγου. Για μία παγοπίστα 600 τμ θα χρειαστείτε 60 κυβικά (60.000 λίτρα) νερό.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Πως γίνεται η παροχή νερού?”]

Κάντε μια συμφωνία με την πυροσβεστική υπηρεσία ή τον οργανισμό υδροδότησης πριν από την διοργάνωση. Οι απαιτούμενες προδιαγραφές αναγράφονται στο οργανωτικό μας σχέδιο.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Πόσος χρόνος χρειάζεται μέχρι να δημιουργηθεί ο πάγος?”]

Εξαρτάται από τον καιρό. Από 12 έως 24 ώρες.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Πως συντηρείται ο πάγος?”]

Για παγοπίστες έως 600 τμ η συντήρηση μπορεί να γίνει χειρονακτικά με ένα ειδικό εργαλείο απόξεσης. Για μεγαλύτερες παγοπίστες μπορούμε να σας προμηθεύσουμε  μηχανοκίνητα εργαλεία καθαρισμού του πάγου.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Τι κάνουμε με την «σκόνη χιονιού» που δημιουργείται πάνω στον πάγο?”]

Όταν γίνεται έντονη χρήση της παγοπίστας δημιουργείται πάνω στον πάγο μια ποσότητα σκόνης χιονιού. Προβλέψτε ένα μέρος δίπλα στην παγοπίστα ή μία δεξαμενή για την συγκέντρωση αυτής της σκόνης.

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Τι γίνεται σε περίπτωση βροχής?”]

Το νερό της βροχής είναι σχετικά ζεστό και προκαλεί το λιώσιμο του πάγου. Μετά την βροχή ο πάγος στεγνώνει. Δεν χρειάζεται να σταματάτε την λειτουργία της παγοπίστας σε περίπτωση βροχής

[/accordion_toggle]

[accordion_toggle title=”Σε ποια θερμοκρασία αρχίζει ο πάγος να λιώνει?”]

Με το σύστημα αλουμινίου μπορούμε να δημιουργήσουμε πάγο σε μία εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος έως 25οC. Η δυνατότητα ψύξης μπορεί να αυξηθεί, εάν κριθεί απαραίτητο. Ο άνεμος και η ηλιοφάνεια επηρεάζουν περισσότερο τον πάγο από την θερμοκρασία περιβάλλοντος.

[/accordion_toggle]

[/accordion]

 

Επιλέξαμε μερικά Βίντεο για εσάς..

[H4]Κατασκευή Παγοδρομίου[/H4]

[embed_media]http://www.youtube.com/watch?v=R24cyrvGjCI[/embed_media]

[H4]Διάδρομος Πατινάζ Μήκους 5χλμ[/H4]

[embed_media]http://www.youtube.com/watch?v=tdwAt5QuX0c[/embed_media]

[H4]Γνωρίστε τον Μπόμπυ[/H4]

[embed_media]http://www.youtube.com/watch?v=-4G5zK9vKfk[/embed_media]

[H4]Κατασκευή Ολόκληρου Κλειστού Παγοδρομίου[/H4]

[embed_media]http://www.youtube.com/watch?v=hCGKcLjoHcY[/embed_media]

[H4]Το Παγοδρομιο της Onice στο Εμπορικό MY MALL στην Λεμεσό της Κύπρου[/H4]

[embed_media]http://www.youtube.com/watch?v=aqfPQ35i02A[/embed_media]

[call_to_action_2 style=”3″ header=”Ζητήστε Πληροφορίες” content=”Εάν θέλετε να έχετε το καλύτερο παγοδρόμιο στην πόλη σας ή για την εκδήλωσή σας, συμπληρώστε την φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να συζητήσουμε τις επιλογές που σας παρέχονται, χωρίς καμία δέσμευση.” buttontext=”ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ” background=”#0030ab” background_hover=”#e84545″ url=”https://www.onice.gr/contact-onice/” target=”_blank”]